GEVONDEN

 Fijn dat u ons heeft gevonden: Van Beek Mode in Voorthuizen!

Wij zijn weer normaal geopend volgens normale openingstijden en zonder afspraak.
De standaard koopavond hebben we tot nader bericht gestopt MAAR u kunt elke avond van de
week op afspraak komen in overleg. Hiermee ontstaat er meer gelegenheid om in alle rust en ruimte
in een winkel voor u alleen te komen kijken/passen/kopen. Wilt u tijdens de normale openingstijden
toch liever op afspraak komen? Dan kan ook gewoon.

Heel graag tot snel!

Nogmaals fijn dat u op onze site aan het kijken bent. We beleven nu samen een hele bizarre situatie waarbij wij als bedrijf denken aan alle zieken en nabestaanden die #Corona ons nalaat. Tevens denken wij ook sterk over ons personeel en gezin omdat ons bedrijf in erg zwaar weer terecht is gekomen. Zoals u wellicht weet, hebben wij in 2019 enorm veel geïnvesteerd in onze grondige verbouwing. Het winterseizoen 2019-2020 was niet best omdat het te warm weer was om lekkere warme kleding te gaan kopen. En nu onze winkel weer vol hangt met nieuwe frisse damesmode, ondergoed, lingerie en badmode, worden wij abrupt geconfronteerd met een wereldwijd ronddwarrelend virus dat zich COVID-19 mag noemen. En dat heeft ons bijna genekt mag ik u eerlijk vertellen.

Ons bedrijf bestaat al ruim 80 jaar, heeft de 2e wereldoorlog en eerdere crises overleefd en we zullen dit ook wel overleven maar niet zonder slag of stoot. We proberen op alle mogelijke manieren ons hoofd boven water te houden. En daarvoor moet iedereen even iets begrip opbrengen. Maar vergeet vooral niet dat wij een familiebedrijf zijn en wij alles er aan zullen doen om u als klant tevreden te houden, ook in deze woelige tijd. We worden ook geconfronteerd met fabrikanten/leveranciers die leveringsproblemen hebben, gestopt, gesloten zijn (geweest), transporten die vertraagd zijn, geannuleerde producties, enz., enz.

We hebben in hele korte tijd vrijwel per dag moeten bekijken wat onze maatregelen moeten zijn om door te kunnen. Vele processen zijn onder de loep genomen en waar gestuurd kan worden, doen we dat. Dit betekend o.a. dat we onze openingstijden hebben aangepast en sinds januari 2021 weer normale openingstijden hebben behalve de normale koopavond. Kunt u overdag niet komen afhalen, dan kunt u op afspraak ook buiten de openingstijden bij ons terecht. U kunt hier direkt online een pasafspraak inplannen. U ontvangt nog een bevestiging van uw aanvraag om dubbele reserveringen te voorkomen. Heeft verder nog wensen of vragen? Stel ze a.u.b. gerust, daar zijn we voor.


Bij ons vindt u een zeer uitgebreide collectie damesmode in de maten 38 t/m 54 (soms 56). Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor lingerie, ondermode, nachtmode, beenmode en badkleding. Kom en bezoek onze zaak; u kunt GRATIS voor de deur parkeren en de koffie wordt vers voor u gezet!

Uncategorized

Welkom.

Zoals eigenlijk de meeste van u al wel weten zijn wij: Mark en Hiske van Beek, de trotse eigenaar van Van Beek Mode in Voorthuizen. 
Onze winkel die wij in het voorjaar van 2019 hebben verbouwd, en waardoor de winkel ook wat ruimer is geworden hangt op dit moment vol met damesmode, ook is er een apparte ruimte gemaakt met kledingproducten voor de heren. 

Onze volledige aandacht is vanzelf sprekend gericht op de winkel, maar ook online zijn wij actief, zoals op onze webshop waar wij in 2021 mee zijn begonnen.

Uiteraard kunnen wij 2e het niet alleen, en daarom zijn wij ook ontzettend blij met al ons personeel, die elk op hun eigen manier u zullen en willen informeren over de kleding waar u naar opzoek bent. 

Wilt u als vaste klant liever geholpen worden door een medewerker waar u zich het prettigst bij voelt?! Dat kan zeker, bel dan gerust naar de winkel om te vragen of diegene er is of om een afspraak in te plannen.

X