GEVONDEN

 Fijn dat u ons heeft gevonden: Van Beek Bodyfashion in Voorthuizen!

Bij ons vindt u een zeer uitgebreide collectie lingerie van cup AA t/m O! Ondermode voor dames in de maten 36 t/m 56 (soms nog groter), tiener maten 140 t/m 188 en voor de heren hebben we in huis t/m maat 10 (groter op aanvraag). Tevens bent u bij ons 365 dagen per jaar aan het juiste adres voor badmode voor hem, haar en de kids. Daarnaast hebben we ook nog een nachtmode afdeling en beenmode. Kom en bezoek onze zaak; u kunt GRATIS voor de deur parkeren en de koffie wordt vers voor u gezet!

Als familiebedrijf, 3e generatie in de personen van Mark & Hiske van Beek, weten wij onze klanten met uitstekende service en vakkundig advies te helpen. Doordat wij ons bedrijf van A tot Z geheel zelf beheren, zijn wij niet gebonden aan fabrikanten/leveranciers en zullen daarom altijd gaan voor de beter oplossing. En daarbij komen ook regelmatig maatwerk oplossingen kijken. Veelal in eigen atelier gemaakt of via de allerbeste ambachtsmensen binnen ons ruime netwerk.

In 1937 zijn Evert van Beek en Gerarda van Beek – van de Pol voor hun zelf begonnen met een eigen kledingmakerij. Vaak reden zij op de fiets naar hun klanten in de buurt met achterop de fiets een foudraal (soort tasje) met (meet-)gereedschap en staaltjes stof. Bij de klant thuis werk overlegd wat de wensen waren en na alles grondig opgemeten te hebben, werd er thuis in het atelier alles keurig gemaakt en afgewerkt. Het werk werd snel op gemerkt door meer klanten en er werd in huis steeds meer ruimte gemaakt voor het bedrijfje. Toen de gehele woonkamer gevuld was, werd het tijd om te kijken naar een nieuwe stek, aan de Apeldoornsestraat 14 werd in 1939 een stuk boomgaard gekocht om een nieuw huis op te bouwen, met winkel. In april 1940 werd de geheel nieuwe zaak feestelijk geopend.

Helaas brak een maand later de 2e Wereld Oorlog uit en daarbij werd het nieuwe pand behoorlijk beschoten. De Apeldoornsestraat was in die tijd de belangrijke weg van Oost naar West, wat nu de A1 is. De bezetters dwongen om Evert & Gerarda om voor hun te werken. Dat deden ze met veel tegenzin omdat er familieleden waren opgepakt en afgevoerd naar kampen. Met veel moeite konden ze door de oorlog heen hun bedrijf wat aan de gang houden en het pand weer opknappen. Helaas is het pand tijdens de bevrijding weer beschoten en werd het uiterste gevraagd van het jonge gezin, inmiddels hadden ze een 4 jarig zoontje (Chris) en een baby van enkele maanden (Gerda). Ook deze schade werd spoedig hersteld en werd de weg vrijgemaakt voor verdere groei. Door de jaren heen werden er steeds meer artikelen verkocht in de winkel en ook kwam er regelmatig een verbouwing door de drang van meer ruimte. In 1970 nam zoon Chris met zijn vrouw Riet van Beek – van Maanen de zaak over. Ook zij hebben regelmatig een verbouwing uitgevoerd om de winkel te verbeteren. In 2010 nam hun zoon Mark met zijn vrouw Hiske van Beek – Kamphorst de zaak over als 3e generatie. Ook zij hebben de winkel in etappes geheel naar hun eigen hand gezet naar wat het in middels is geworden. In september 2022 werd er afscheid genomen van de verkoop van damesmode om 100% te kunnen richten op BODYFASHION. Alles wat direkt op het lichaam wordt gedragen, dus ondermode, lingerie, badmode, nachtmode en beenmode. Met enkele hoogwaardige specialisaties zoals bijv. het aanmeten van Borstprotheses, functionele lingerie (steungevende pantylets, corselets en (maatwerk-)corsetten. Uiteraard zijn ook protheselingerie en -badmode sterk vertegenwoordigd. Er worden vele bekende en ook wat minder bekende merken aangeboden. Door het geheel zelfstandige karakter van de winkel, kunnen we alles evt. bestellen dat fabrikanten maken. We zijn dus niet gebonden aan bepaalde series, maten of kleuren.

Omdat er eigenlijk teveel in huis is om op te noemen, nodigen wij u van harte uit om eens geheel vrijblijvend binnen te lopen en u te verbazen over het verrassend veelzijdige assortiment. Woont u niet in de buurt? Geen probleem, maak er een gezellige dag van gecombineerd met een bezoek aan de omliggende natuur of ga lekker lunchen bij de gezellige restaurants in het centrum. Of nog beter, een langer verblijf in 1 van de vele recreatieparken in en om Voorthuizen. Bent u naar iets specifieks op zoek? U kunt ook vooraf even bellen voor overleg. Indien nodig zorgen wij dat de juiste mensen voor u klaar staan om uw wens te vervullen. Heel graag tot ziens in Voorthuizen!

Klik hier voor uw digitale rondleiding via Google Maps!

Uncategorized

Welkom.

Zoals eigenlijk de meeste van u al wel weten zijn wij: Mark en Hiske van Beek, de trotse eigenaar van Van Beek Mode in Voorthuizen. 
Onze winkel die wij in het voorjaar van 2019 hebben verbouwd, en waardoor de winkel ook wat ruimer is geworden hangt op dit moment vol met damesmode, ook is er een apparte ruimte gemaakt met kledingproducten voor de heren. 

Onze volledige aandacht is vanzelf sprekend gericht op de winkel, maar ook online zijn wij actief, zoals op onze webshop waar wij in 2021 mee zijn begonnen.

Uiteraard kunnen wij 2e het niet alleen, en daarom zijn wij ook ontzettend blij met al ons personeel, die elk op hun eigen manier u zullen en willen informeren over de kleding waar u naar opzoek bent. 

Wilt u als vaste klant liever geholpen worden door een medewerker waar u zich het prettigst bij voelt?! Dat kan zeker, bel dan gerust naar de winkel om te vragen of diegene er is of om een afspraak in te plannen.

X